Az mtkk.hu weboldala, az azon megjeleno cikkek, képek, információk szerzoi jogi oltalom alatt állnak, ezért csak az Egyesület engedélyével használhatók vagy sokszorosíthatók a személyes használatot meghaladó mértékben.

Az Magyar Taiji Kulturális Központ SE mint az mtkk.hu üzemeltetoje a weboldal muködtetése során tudomására jutott minden személyes adatot a személyes adatok védelmérol és a közérdeku adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvényben (a továbbiakban: adatvédelmi törvény) foglalt eloírásoknak megfeleloen kezel és tart nyilván. A weboldalon megjeleno partnerek személyes adataik eljuttatásával hozzájárulnak azok nyilvántartásához és kezeléséhez. A weboldalon csak a hírlevél használatához szükséges regisztráció, amelynek során Ön hozzájárulását adja ahhoz, hogy egyesületünk az Ön adatait a fenti adatvédelmi nyilatkozatban meghatározott és az Ön által engedélyezett adatkezelési célok teljesítése érdekében a vonatkozó jogszabályi követelmények betartásával kezelje. A regisztráció során Ön hozzájárul ahhoz, hogy rendszeres hírlevelet küldjünk megadott email címére, amelyrol azonban bármikor leiratkozhat

A weboldalon megjeleno tartalmak, adatok, írások, képek tájékoztató jelleggel kerülnek közlésre, az azok használatából eredo károkért az üzemelteto nem vállal felelosséget. Az mtkk.hu weboldalon megjeleno hirdetések és partnerinformációk tartalmáért az üzemelteto nem vállal felelosséget.

VISSZA