Nyári Tábor - Summer Camp

Posted on: Thu, 06/04/2020 - 06:24 By: wadAlma

ELMARAD!  Kedves Taiji Gyakorlók!  Sajnos a nemzetközi  vírushelyzet miatt a tábort nem tudjuk megtartani. 2020.07.05.

Kedves Taiji Gyakorlók!

Sokan várjuk már izgatottan a nyári tábort, különösen idén, amikor megtapasztaltuk a koronavírus járvány miatti korlátozásokat. A táborhelyet előzetesen a július 5-11-ig tartó időszakra foglaltuk le. Azonban számos olyan körülménnyel kell számolnunk, melyek meggátolhatják Shifu ideutazását. A határokat még nem nyitották meg a kínai állampolgárok számára, ezért az Air China sem indította még újra járatait Kínából Magyarországra. Ezen kívül gondolnunk kell arra is, hogy amikor az utazás már lehetséges lesz, a beutazókat karanténba helyezhetik. Ez pedig nem fér bele Shifu időbeosztásába. Ezekre a tényezőkre nincs ráhatásunk.

Mindezek ellenére egyelőre tovább dolgozunk a nyári tábor megvalósításán. Bízva abban, hogy az említett akadályok időközben elhárulnak, új időpontot egyeztettünk a tábor helyszínnel: július 26-tól augusztus 2-ig. Maga a tábor valószínűleg csak 6 éjszakát foglal majd magába ezen az időszakon belül, előreláthatóan vasárnaptól szombatig, de ez még változhat.

Másrészről tudjuk azt is, hogy a koronavírus kapcsán kialakult helyzet hatással lehet sokunk életére, munkájára, nyári terveire. Ezért szeretnénk kérni tőletek visszajelzést, hogy dönteni tudjunk a nyári tábor sorsáról.

A tavalyi évhez hasonlóan idén is 15 fő a minimálisan szükséges létszám. Pontos költségeket még nem tudunk mondani, de valószínűleg nem fogják nagy mértékben meghaladni a tavalyi díjakat (35.000 Ft edzésdíj, 38.000 Ft szállás és ellátás 6 éjszakára).

Szeretnénk hangsúlyozni, hogy a tábor megtartása egyelőre bizonytalan. Előfordulhat, hogy le kell mondanunk, ha a fent leírt akadályok mégsem hárulnak el. Június végéig mindenképpen végleges döntést fogunk hozni.

Kérünk Benneteket – akár jöttök a táborba, akár nem –, ltsétek ki az alábbi kérdőívet legkésőbb június 7-ig:

     TÁBORI KÉRDŐÍV

Emlékeztetőül küldjük a tábor programját:

Edzések reggel és este:

– Az első 4 napon a Yang 85-ös forma tanulása (nem feltétlen a teljes forma)

A részvételnek nincs feltétele, bár Shifu elsősorban azoknak javasolja, akik már nem teljesen kezdők.

– 5. nap reggel:  kard

– 5. nap este:     szablya

– 6. nap reggel:  legyező

– 6. nap este:      lökőkezek

– 7. nap reggel:   lökőkezek

Délután: Teázás, füstölő szertartás, kalligráfia, beszélgetés.

Köszönjük szépen a segítségeteket, a visszajelzéseket!

Amituofo

Judit

Nyári edzőtábor