Yang-40 szeminárium

Posted on: Thu, 12/28/2023 - 21:17 By: Jutka

Duan Shifu Yang-40 tradicionális versenyforma szemináriumot tart 2024 január-februárjában. A szeminárium összesen 8 alkalomból áll, szombaton és vasárnap 9-11 óráig az alábbi napokon:

  • január  27-28
  • február 03-04
  • február 10-11
  • február 17-18

Helyszín: Patrona Gimnázium, 1092 Budapest, Knézits u. 3-13. (TÉRKÉP)
Ára: 35.000 Ft, nyugdíjasoknak 17.500 Ft.
Részvétel feltétele: A részvétel regisztrációhoz kötött. Shifu azoknak javasolja a részvételt, akik már nem teljesen kezdők, tehát ismerik legalább a Yang-10 formát.

Jelentkezés a szemináriumra

A szemináriumra (valamint egyéb edzésekre és a IV-VI. szintvizsgára) az alábbi űrlapon tudtok jelentkezni:

     JELENTKEZÉS DUAN SHIFU PROGRAMJAIRA

A jelentkezések határideje: 2024. január 16. Köszönjük, ha minél hamarabb kitöltitek az űrlapot.

Miért érdemes jelentkezni a Yang-40 szemináriumra?

Ha szeretnél versenyezni: Ebben az esetben mindenképpen ajánljuk a részvételt a szemináriumon, hiszen ez egy tradicionális versenyforma, mellyel bővítheted a repertoárodat.
Ha nem szeretnél versenyezni: Ebben az esetben ez egy jó lehetőség, hogy megtanulj egy közepesen hosszú, tradicionális Yang formát, hogy megismerj néhány új mozdulatot, és elmélyítsd a tudásodat a már tanult mozdulatokban is. Mivel a Yang-40 a Yang-85 formából meríti mozdulatait, így előkészítése lehet a Yang-85 formának – melyet terveink szerint a nyári táborban tanít majd Shifu.
Ha még nem találkoztál Duan Shifuval: Ebben az esetben ez egy igazán különleges lehetőség, hiszen bepillantást nyerhetsz egy nagyszerű kínai mester tanítási módszereibe, és megtapasztalhatod személyes jelenlétének magával ragadó varázsát.

Információk Duan Shifu egyéb programjairól

Duan Shifu a szemináriumon kívül egyéb edzéseket is tart, melyekről ITT találtok bővebb információt.

 

Yang-40 szeminárium