Holdújévi vacsora

Posted on: Fri, 01/03/2020 - 18:46 By: wadAlma
Kedves Taiji Gyakorlók!
 
Szeretettel várunk Benneteket és családtagjaitokat 2020-ban is a hagyományosan megrendezésre kerülő Holdújévi vacsorára!
 
Időpont: 2020. január 26., vasárnap 18 órától (nem 18:30-tól)
Helyszín: Hong Kong Étterem (1135 Budapest, Béke u. 26.)
 
Csoportkép:
Kérjük, lehetőség szerint érkezzetek meg 18 órára, mert csoportkép fotózással szeretnénk kezdeni. A csoportkép elkészítéséhez szükségünk lenne pár emberre, akik 17:30-ra tudnak jönni, és segítenek berendezni a helyet. Kérjük, jelezzétek, ha ebben tudtok segíteni!
 
Étel, ital:
A vacsorán feltálalt 13 fogásból 7 vegetáriánus ételekből fog állni. Ezen kívül minden asztalnál felszolgálnak teát és vizet.

Vacsora ára:
A vacsora ára 5000 Ft/fő, mely a rendezvény helyszínén, készpénzben fizetendő. Az ár tartalmazza a 13 fogásos vacsorát, a teát és asztalonként 4 üveg vizet. Minden egyéb ital külön, egyénileg fizetendő.

Jelentkezés a vacsorára:
Kérünk Benneteket, hogy a Tanárok gyűjtsék össze a csoportjukból a jelentkezőket, és küldjék el Amynek (aichiwang@gmail.com) a pontos létszámot és neveket. Akinek jelenleg nincs tanára, iskolája, egyénileg írjon Amynek.
A jelentkezés határideje: január 19. éjfél. Későbbi jelentkezéseket sajnos nem tudunk elfogadni.
Fontos: Kérjük vegyétek figyelembe, hogy az étteremben a jelentkezéseknek megfelelő számú asztalt és ételt rendelünk, ezért ha valaki mégsem tud eljönni a vacsorára, utólag elkérhetjük tőle a részvételi díjat.
 
                                           *****************************
 
Egyúttal szeretném tolmácsolni Duan Shifu és az MTKK egyesület elnökségének jókívánságait a Kínai Újév alkalmából:
 
Boldog Kínai Újévet Kívánunk! – Xīn Nián Kuài Lè!
 
KinaiUjev_2020_1.jpg
Amituofo
Judit

 

Holdújévi vacsora